Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Emoce v Budějovicích: Šíbr Rogoz prý schytal plivanec do obličeje!

Autor: nem, lbc

Páteční záchranářská fotbalová bitva Budějovic s Příbramí (0:1), kterou rozhodla vymyšlená penalta, nerozzuřila jen domácí hráče, ale i funkcionáře jejich klubu. Vytočený sekretář Dynama Milan Čadek prý dokonce vyslal po sportovním řediteli Příbrami Rogozovi slinu.

"Čadek se v afektu neudržel a plivnul Rogozovi do obličeje. Normálně nás zašmikli, ta atmosféra by se dala krájet," prozradil zdroj z jihočeského klubu.


Pikantní na tom je, že Roman Rogoz, pověstný svými známostmi s rozhodčími, ještě v minulé sezoně manažeroval v Dynamu. Traduje se o něm, že dvakrát týdně chodí na pracovní snídaně s všemocným pánem nad sudími Romanem Berbrem...

Utkání, ve kterém si Příbram zajistila důležité tři body na cestě za udržením v lize, bude mít nejspíš ještě dohru u komise rozhodčích i disciplinární komise. FAČR. Sudí Drábek totiž zápas řídil evidentně tendenčně a šéf českobudějovického klubu Karel Poborský prohlásil pro Nedělní Sport , že už před utkáním se někdo z Příbrami pokusil jeho hráče ovlivnit, aby prohráli.