Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bývalý brankář Sparty Štěch při derby: Hnusná špína na Slavii!

Autor: iSport.cz, bko

Fotbalový gólman Marek Štěch vyrostl v pražské Spartě, a ta je stále klubem jeho srdce. Při derby se Slavií to ale dal najevo dost ubohým způsobem. Na svůj účet na sociální síti Twitter totiž sázel jeden hnusnější rasistický příspěvek za druhým. Za své výlevy se evidentně vůbec nestydí. Ale rozhodně by měl!

Momentálně je sice Štěch oporou Yeovilu ve třetí anglické lize, kde v sobotu pomohl čistým kontem svému týmu k výhře 2:0 na půdě Stevenage. Hned po svém zápase ale začal prožívat na dálku pražské derby Sparty se Slavií.

Do sešívaných se na sociální síti Twitter pustil ještě před výkopem a hodně nesportovním způsobem, když použil rasistické urážky, které s oblibou využívají ti nejotrlejší členové sparťanského kotle.

Ostudné zprávy Marka Štěcha najdete v této galerii, ze svého účtu na Twitteru je v průběhu nedělního dopoledne smazal.

Fotbalový gólman Marek Štěch dal najevo náklonnost ke Spartě i z daleké Anglie. Na sociální síti Twitter se pustil do Slavie hodně nesportovním způsobem.
Fotbalový gólman Marek Štěch dal najevo náklonnost ke Spartě i z daleké Anglie. Na sociální síti Twitter se pustil do Slavie hodně nesportovním způsobem.

Mladý gólman na Ostrovy zamířil z letenského klubu v roce 2006, kdy mu bylo 16 let. Byl hráčem West Hamu United, kde se ale neprosadil. „Kladiváři“ jej pouštěli na hostování do oddílů z nižších soutěží.

Pravidelně začal chytat až ve třiadvaceti letech za Yeovil, kde táhne tým za postupem. Momentálně je jeho mužstvo na čtvrtém místě tabulky.

Štěch si užívá pohody, na dálku však sleduje dění v Gambrinus lize. „Derby, pojďme Spartičko,“ pokračoval bývalý brankář Sparty ve svém tweetování a svou podporu doplnil o populární nenávistný pokřik na adresu Slavie.

Yeovil si sobotní výhrou definitivně zajistil místo v play off a bude bojovat o postup do vyšší soutěže. Štěch ale neslavil a stále zásoboval hláškami Twitter. „Sparta, Sparta,“ psal v průběhu derby.