Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotbalista Kadlec u Krause: Přítelkyně mě nechtěla, teď už by se mnou šla do ciziny

Autor: ps

V posledních týdnech zaujal skvělými výkony fanoušky a reprezentačního trenéra Bílka, ale všiml si ho také bavič Jan Kraus. Neváhal a útočníka Sparty Václava Kadlece (20) pozval do své talk show, kde si z hosta jako obvykle utahoval. A nejen z něho, »pustil« se také do jeho přítelkyně.

„Tak jak to s vámi bylo? Doneslo se ke mně, že vás přítelkyně Renáta nechtěla. Co je na tom pravdy?“ zeptal se bez servítek rýpavý moderátor. „To bylo dřív,“ vykrucoval se desetigólový sparťanský bombarďák.

O svoji partnerku musel bojovat, teď už si je její náklonností naprosto jistý. „Asi vás začala chtít, když jste se trochu rozkopal, ne?“ šil smějící se Kraus do Kadlece. V blízké budoucnosti si může přilepšit, po parádních výkonech zahraniční angažmá hlasitě volá. „Přítelkyně by se mnou šla i ven. Už jsme se o tom bavili,“ přiznal Vašek.

Pokud to čas dovolí, chce Kadlec ještě před případným odchodem dokončit vzdělání. „Maturitu už máte, když natáčíte klipy na její podporu,“ vypadlo z Krause. „Ještě ne, ale pracuju na tom,“ smál se druhý nejlepší střelec letenského týmu.

Na to, jak se zmíněné duo bavilo, se můžete podívat dnes o 22:15 na Prima Family.

Sparťan Ladislav Krejčí se raduje se spoluhráčem Václavem Kadlecem. Sparta vyhrála derby "S" 3:1 a oba hráči vstřelili po jednom gólu do sítě Kamila Čontofalského
Sparťan Ladislav Krejčí se raduje se spoluhráčem Václavem Kadlecem. Sparta vyhrála derby "S" 3:1 a oba hráči vstřelili po jednom gólu do sítě Kamila Čontofalského