Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kam se hrabe táta! Beckhamovi synci proháněli Ibrahimovice i Thiaga Silvu

Autor: spo

VIDEO | David Beckham rozehrává tréninkovou situaci, Zlatan Ibrahimovic nahrává Thiagu Silvovi, toho napadá druhý Beckham, pak třetí... a čtvrtý! Hráči francouzského Paris St. Germain neviděli na pátečním tréninku čtyřmo, jen se k nim vedle táty Davida připojili i synové anglické fotbalové legendy.

Selhali v penaltách a zavinili tak vyřazení PSG ve čtvrtfinále Francouzského poháru proti Evianu, ale jen osmačtyřicet hodin po středeční smůle už na tvářích Zlatana Ibrahimovice i Thiaga Silvy opět hrály úsměvy.


Zapomenout na hněv trenéra Carla Ancelottiho pomohl po nepovedeném vystoupení švédskému šutérovi i skvělému brazilskému obránci jejich nejslavnější spoluhráč. Na páteční trénink totiž vedle taťky přiklusalo i trio synků Davida Beckhama.

VIDEO | Technika jim chybí, ale tátovo nasazení zdědiliA

Ibrahimovic i Silva měli co dělat, aby fotbalovému potěru při odlehčené chvilce v tréninkovém centru Camp des Loges stačili. Tedy přesněji – stačili uhnout!

Nejstarší Brooklyn totiž ve svých čtrnácti letech sice už svůj zděděný fotbalový talent kličkou nebo přesnou přihrávkou ukázal, jenže jeho o čtyři a šest let mladší bratři Romeo a Cruz na hřišti víc připomínali nebezpečně pohyblivé kužely než opravdové soupeře.

Ale co není, může být: vždyť na dosažení kvalit svého táty mají času víc než dost.

Usměvavý David Beckham na tréninku se svými spoluhráči Jeremy Menezem (vlevo) a Lucasem
Usměvavý David Beckham na tréninku se svými spoluhráči Jeremy Menezem (vlevo) a Lucasem