Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Skifař Synek se vrátil k rodině: Máme se rádi, vše je, jak má být

Autor: pan

Hodně bouřlivé období prožíval v posledních měsících stříbrný olympionik z Londýna Ondřej Synek. Po olympijských hrách se rozešel s manželkou, se kterou má dvě děti a odstěhoval se k přítelkyni. Teď se však do života českého skifaře vrací ztracená pohoda.

V rozhovoru pro čtvrteční MF DNES přiznal, že se vrátil zpět k manželce Pavle.  "Jsem strašně rád, že jsme si všechno vysvětlili. Znovu jsme fungující rodina, máme se rádi. Všechno je, jak má být," říká třicetiletý skifař.

Mistr světa z roku 2010 se s ženou objevil na veřejnosti již na konci prosince, kde se pár představil při vyhlašování Sportovce roku. S manželkou Pavlou, dvouleté dcerky Alici a osmiměsíčního Matyáše strávil i loňské Vánoce.

Rodinný klid z českého olympionika zářil i na víkendových závodech v Račicích. Ondřej Synek se zde ukázal s kompletní rodinou.

Na trable spojené s rodinnou krizí vzpomíná Ondřej Synek jako na jedno z nejhorších období v životě.

„Bylo to šílený. Vůbec jsem to nečekal, že to bude takhle. Ani jsem to takhle nechtěl. Bylo to hrozný. Nikomu to nepřeju. Normálně mě naháněli, sledovali mě. Jezdili za mnou fotografové a tak,“ popisuje těžké chvíle skifař.

Rodinná pohoda v životě Ondřeje Synka by se mohla promítnout i na mistrovství Evropy na konci května, kde bude patřit mezi hlavní favority závodech na skifu.

 
Ondřej Synek zapózoval se svou stříbrnou olympijskou medailí
Ondřej Synek zapózoval se svou stříbrnou olympijskou medailí