Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Exotika, fotbal a koncerty. Tenistka Benešová si užívá život mladé paní

Autor: as

FOTO | Žádné válení doma na gauči a slzy nad tenisovou kariérou, která jí uplavala do ztracena. Iveta Benešová (30) si užívá! Po boku rakouského manžela Jürgena Melzera si vychutnává nekonečné prázdniny!

To je ale zase nabitý týden. V pondělí v Praze narozeninový mejdan tenisové kámošky Nicole Vaidišové, v úterý v Mnichově šlágr Ligy mistrů Bayern – Barcelona, ve středu pařížský koncert popové hvězdy Beyoncé...

Po třicítce nehraju!
Před rokem vyhrály se Záhlavovou-Strýcovou čtyřhru ve Stuttgartu, to byl její poslední větší počin. „Po třicítce už hrát tenis rozhodně nebudu. Abych se v tom věku ještě plácala na kurtu, tak to ani náhodou," slíbila Benešová před pár lety Aha!. A svého předsevzetí se drží!

Jubileum oslavila v únoru a nikde se neplácá. Někdejší 25. hráčka světa, jíž teď na žebříčku patří 323. místo, závodně pinkala od sedmi let, profesionálkou se stala už v patnácti. Během kariéry vydělala 60 milionů Kč, její manžel ještě o sto "melounů" víc.

Proč se dál někam honit?

„Byla to nádhera, úžasná show. Ona je fakt skvělá, zbožňuju ji,“ rozplývala se Iveta. Oficiálně je přitom stále tenisovou profesionálkou, odchod do sprtovního důchodu neoznámila. Jenže naposledy hrála v srpnu na US Open, od té doby léčí rameno. „Nevím, kdy se vrátím,“ řekla v únoru.

V září se provdala za rakouského tenisového playboye Melzera, líbánky strávili na Maledivách. „Občas je to ale takový virtuální vztah,“ poukázala na četná odloučení. Letos s ním byla v Austrálii, pak vyrazila za exotikou na dámskou jízdu na Mauricius. Hned po příletu balila kufry a doprovodila Jürgena na turnaje po Americe, chodili na koncerty či basketbalovou NBA.

Teď má fofr po Evropě. Zkrátka život na plné pecky!

Sexy tenistka Benešová vychutnává život plnými doušky
Sexy tenistka Benešová vychutnává život plnými doušky