Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pokochejte se pohledem na partnerky hokejistů: To jsou jejich kočky!

Autor: pv

Ty kluci mají ale vkus a umí si vybrat. Českým hokejovým reprezentantům drží palce při mistrovství světa nádherné partnerky. Všichni by jim je mohli závidět, jaké jsou to kočky.

Jiří Hudler a HANKA

Po bouřlivém rozchodu útočníka Calgary s top modelkou Simonou Krainovou si Jirka o pár měsíců později našel Hanku Chymčákovou. Ta byla kamarádka jeho první lásky Agáty Hanychové. Když se to modelka dozvěděla. Přestaly se kvůli Hudlerovi stýkat.

Jiří Hudler si našel tuhle krásku: Hanku Chymčákovou Jiří Hudler si našel tuhle krásku: Hanku ChymčákovouFoto Blesk

Pavel Francouz a NIKOL

Takhle dívka je hezká jako obrázek a to doslova. Nikol si nechala na tělo zvěčnit tři tetování. Na pravou ruku, rameno a i prso. Dali se spolu dohromady teprve loni. Velké plus je, že i ona je z hokejové rodiny. Je totiž nevlastní dcera gólmana Zdeňka Orcta.

Český brankář Pavel Francouz chodí s nevlastní dcerou gólmana Zdeňka Orcta NikolFoto Blesk

Jakub Voráček a NICOL

Drobná brunetka, jež okouzlila před šesti lety Voráčka je Američanka Nicol. Útočník má od ní dokonalý servis. „Stará se o mě parádně. Ona je skvělá holka,“ pochvaluje si hráč, který je z tria kamarádů Kladeňáků oproti Tlustému a Pavelcovi jediný zadaný.

Jakuba Voráčka okouzlila krásná Američanka NicolFoto Blesk

Marek Trončinský a DENISA

Obránce Chanty-Mansijsku svou milou Denisu požádal o ruku letos v dubnu před mistrovstvím světa a přímo v den jejích narozenin. „Bylo to největší překvapení a nejkrásnější narozeniny,“ radovala se na Facebooku.

Marek Trončinský požádal přítelkyni Denisu o ruku na její narozeninyFoto Blesk

Tomáš Hertl a ANETA

Nejmladší reprezentant si uměl vybrat. Studentka Aneta není jen na okrasu, ale dokáže se zapojit i do rodinného hospodářství Hertlů.

Nejmladší reprezentant Tomáš Hertl má krásnou studentku AnetuFoto Blesk

„Začalo to tím, že chtěla vidět našeho vepříka, tak jsem jí půjčil holínky a šli jsme na hnůj,“ prozradil Tomáš, kdy poprvé zapřáhl svou lásku.

Vidle i přítelkyně v dresu. Jak vznikl Hertlův snímek po vzoru Jágra
Video se připravuje ...

Petr Hubáček a IVA

S manželkou se poznali na gymnáziu. Iva si chválí, že má hodného partnera. Jen je prý trochu bordelář a často nechává všechno na poslední chvíli. Mají spolu dceru Adélku a syna Péťu.

Petr Hubáček se svou manželkou Ivou poznal už na gymnáziuFoto Allstarshop

Experti mu předpovídají nádhernou budoucnost. Slávistický hokejista Tomáš Hertl bývá někdy dokonce přirovnáván k mladému Jaromíru Jágrovi. Přehnané? Snad. Sport Magazín si přesto s tímhle přirovnáním pohrál a pomohl mladé superstar stát se druhým číslem 68. Alespoň na klonu slavné Jágrovy farmářské fotky.
Experti mu předpovídají nádhernou budoucnost. Slávistický hokejista Tomáš Hertl bývá někdy dokonce přirovnáván k mladému Jaromíru Jágrovi. Přehnané? Snad. Sport Magazín si přesto s tímhle přirovnáním pohrál a pomohl mladé superstar stát se druhým číslem 68. Alespoň na klonu slavné Jágrovy farmářské fotky.