Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Veslař Synek radil na chatu nevěrným manželům. Přidal i své zkušenosti

Autor: Pavel Skořepa

Tento chat byl opravdu výživný! Veslař Ondřej Synek (30) se totiž na Blesk.cz rozpovídal nejen o sportovních plánech, ale také o nevěře. V jednu chvíli dokonce radil čtenářům, jak se v nepříjemných situacích zachovat.

Dvojnásobný stříbrný olympijský medailista zatnul zuby a odpovídal i na otázky, které mu nebyly příjemné.

Byly směřovány do doby kolem listopadu, kdy se odstěhoval od rodiny za milenkou. Za pár měsíců poté ale »dostal rozum« a vrátil se k manželce. „Měl jsem štěstí a jsem za to rád, jak to dopadlo,“ nevykrucoval se Synek.

Někteří čtenáři dokonce chtěli od Ondřeje radu! „Plánuju manželce říct, že někoho mám. Co byste mi poradil?“ ptal se záletník pod nickem Michal.
Synek se nerozpakoval a bez dlouhého přemýšlení pohotově odpověděl: „Těžko vám radit. Musíte se bohužel rozhodnout vy, co je pro správně. Já si také myslel, že to řeším dobře a nakonec jsem zjistil, že to byla chyba. Navíc ty dvě děti jsem v tom nemohl nechat.“

Také jedna žena reagovala na Synkovy rodinné avantýry. „Potkala mě stejná věc. S manželem jsem měla hodně starostí, rozešli jsme se, ale nakonec jsme to dali zase dohromady. Zajímalo by mě, jaké to pro vás, jako známou osobnost, bylo?“ ptala se Teresa.

Odpověď byla jednoduchá. „Pro mediálně známou osobu je vše mnohonásobně těžší, protože o vás píší nesmysly, sledují vás fotografové atd. Jsem rád, že tohle období mám za sebou. Zatím se šťastným koncem.“ Ondro, tak ať to vydrží!