Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

FOTO: Fešák Hudler po příletu pózoval, zobák Hertl tahal bedny

Autor: lbc, iSport.cz

Jako na vojně! Hokejová reprezentace se v pátek odpoledne vrátila z neúspěšného MS a na letišti ukázala, že rozdělení kolektivu na mazáky a zobáky z Česka nevymizelo profesionalizací armády. Zatímco ostřílený harcovník Hudler pózoval fotografům s kabelou Louis Vuitton, benjamínek Hertl tahal z letadla bedny s vybavením.

Nezaujatý pozorovatel by nepoznal, že ti dva patří k jednomu týmu. Odlišněji totiž už snad ani vypadat nemohli.

Zatímco Jiří Hudler se po letišti promenoval v designovém oblečení, které doplňovaly nezbytné tmavé sluneční brýle, o deset let mladší zobák Hertl kmital tam a zpět oděn v bundě s logem reprezentace a prošoupaných riflích.

Hudler působil mezi svými spoluhráči celkově jako zjevení. Zatímco většina českých hokejistů vycházela z letištního prostoru s objemnými taškami kolem krku, útočník Calgary Flames za sebou táhl pouze elegantní kufr na kolečkách a ve druhé ruce nesl příruční kabelu Louis Vuitton.

Jeho módní kreace si však příliš velké publikum tentokrát nenašly. Na letišti totiž hokejisty, kteří včera prohráli ve čtvrtfinále se Švýcarskem, přivítalo jen pár lovců autogramů a novinářů.

FOTO | Podívejte se na fotogalerii z příletu českých hokejistů

Elegán Hudler s kabelou Louis Vuitton pózuje fotografům
Elegán Hudler s kabelou Louis Vuitton pózuje fotografům