Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Voráček zničil o strom svoje ferrari! Malinká nehoda, říká hokejista

Autor: ČTK, iSport.cz

Hokejový reprezentant Jakub Voráček dnes dopoledne havaroval nedaleko Kladna se svým vozem Ferrari California. Útočník Philadelphie Flyers jel příliš rychle za nákladním autem, které chtělo odbočit a nestihl včas zastavit. Nehoda se obešla bez zranění, vznikly při ní škody za více než tři miliony korun. "Byla to taková malinká nehoda. To nestojí ani za zmínku," řekl Voráček pro Blesk.cz.

Mluvčí kladenské policie Michaela Nováková ČTK potvrdila, že ve směru od Kladna do nedalekého Braškova havarovalo ferrari, které jelo za nákladním autem. Náklaďák podle vyšetřování pomalu brzdil, protože chtěl zahýbat vlevo.

"Řidič narozený v roce 1989 nedokázal bezpečně zastavit, strhl řízení a vjel do protisměru," uvedla Nováková.

Luxusní vůz pak naboural do levé strany náklaďáku, vjel mimo silnici, kde narazil do sloupu elektrického vedení a stromu.

Při dechové zkoušce policisté u řidiče nenaměřili alkohol a viník nehody podle Novákové dostal blokovou pokutu. Většina způsobené škody byla na havarovaném ferrari.

Loni v letní hokejové přestávce měl problémy kvůli automobilové nehodě jiný odchovanec kladenského hokeje a další mistr světa z roku 2010 Ondřej Pavelec.

Brankář Winnipegu 26. května v Kladně nedobrzdil sportovní vůz BMW a narazil do automobilu zastavujícího na stopce. Policisté mu při dechové zkoušce naměřili dvě promile alkoholu v krvi.

Voráčkovo ferrari vypadalo po nehodě hodně pomačkaně
Voráčkovo ferrari vypadalo po nehodě hodně pomačkaně