Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

FOTO: To jste ještě neviděli! Takhle vypadá nejsilnější pár na světě

Autor: wak

Společný koníček je první předpoklad k úspěšnému vztahu. A ten rozhodně Don Akim a Rosanna Beckett mají. Šestkrát týdně spolu tak dlouho chodili do posilovny, až se z nich stal nejsvalnatější pár světa!

„Rozhodně jsme nevypadali takhle, když jsme poznali,“ řekl serveru Yahoo.com 43letý Don. „Pak jsme ale začali tak intenzivně trénovat, až jsme se stali šampiony,“ doplňuje ho o deset let mladší Rosanna.

Chtěli byste, aby po vašem bytě chodila podobně vypracovaná těla? Pak předepište svému partnerovi či partnerce vedle hodin cvičení i následující jídelníček.

Oba svalovci se prsí ve své kuchyni
Oba svalovci se prsí ve své kuchyni

„Ke snídani máme ovesnou kaši s banánem a proteinový nápoj. Obědváme pořádný flák lososa s dušenou zeleninou, hnědou rýží a sladkými bramborami. My vlastně obědváme dvakrát. Nemůžeme se přecpat, takže mezi půl porcemi máme pauzu,“ vysvětluje Don.

K večeři prý následuje třeba kuře bez kůže. „Ale hlavně žádné dezerty, což není lehké. Pořád se musíme navzájem motivovat,“ odolává pokušení.

A co kdyby své cvičení omezil a ztratil figuru šampiona? „Rozhodně by mi připadal atraktivní, i kdyby nebyl takový silák,“ ujišťuje svého může a zároveň otce pětileté dcery Rosanna.