Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zamilovaná Ester se pochlubila: S Berďou v posteli!

Autor: as

Na jejím místě by chtěla být armáda krasavic, ale mají smůlu. Místo v posteli vedle tenisového hezounka Tomáše Berdycha (27) je obsazeno. A jeho milá Ester Sátorová (21) si to náramně užívá.

Ať si puknou vzteky! Půvabná Ester dává Tomášovým tajným ctitelkám jasně najevo, že ostrouhaly. Na sociální síti Twitter se chlubí fotkami, jak se v peřinách tulí k šestému nejlepšímu tenistovi planety. „Milujeme spánek,“ přidává s všeříkajícím smajlíkem.

Dva roky spolu

Jsou stále jako dvě hrdličky. Brzy spolu oslaví dvouleté výročí vztahu a na obzoru není ani mráček. Ester cestuje po turnajích s Tomíkem, fandí mu ostošest, pofouká bolístky po prohrách. Slovo krize snad ani neznají. „K úplné spokojenosti mi chybí jen grandslamový titul,“ usmál se nedávno »Berďa«.

Mění jen peníze

Se svojí drahou si minulý týden každý založili twitterové účty a pravidelně se dělí o novinky a své postřehy. „Dostávám zprávy žádající výměnu nahých fotek,“ přiznal tenista, jenž ovšem do tohoto dobrodružství jít nehodlá. „Díky, nechci. Já si měním jen peníze, pohledy a rakety...“

Tomáši Berdychovi držela palce i jeho přítelkyně Ester
Tomáši Berdychovi držela palce i jeho přítelkyně Ester