Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celé noci s Jardou! Jágrovy ženy hltají finále Stanleyova poháru

Autor: top

Brzy to bude rok, co se rozešli. Inna Puhajková (27) ale Jaromíru Jágrovi (41) dál horlivě fandí. Stejně jako maminka Anna nebo neteř Pavlína. Ponocují při finále Stanley Cupu?

Druhý zápas mezi Bostonem a Chicagem se hrál dnes od dvou ráno, stejně jako všechny ostatní. A Jágrův Boston si připsal výhru 2:1 v prodloužení.

„První jsem neviděla, protože jsem brzy vstávala do práce. Ale v neděli moderuju až večer, takže se koukat budu,“ plánovala Inna.

Oslavy by byly velký!

Jako sporťačka televize Nova potřebuje mít o vrcholné akci hokejové sezony přehled. Ale dívat se chce hlavně kvůli Jágrovi.

„Strašně bych mu Stanley Cup přála a moc mu držím palce. Tak blízko už nejspíš nikdy nebude,“ tuší Puhajková.

Jak by vypadaly oslavy, kdyby to Jaromírovi vyšlo? „Určitě by to bylo něco velkýho, ani si to nedokážu představit,“ přemýšlí nahlas s úsměvem.

Je to d’Artagnan

A pobaveně také mluví, když přijde řeč na Jágrovu současnou vizáž. „Už jsem na něm něco podobného viděla, když hrál v Rusku, to byl taky jako d’Artagnan. Nepřekvapuje mě, co teď nosí na tváři, on si v play off s vousy vždy rád hraje. Míval kozí bradku, pak byl za mušketýra... Hlavně aby mu to přineslo štěstí.

Ženy kolem Jaromíra Jágra

Anna (maminka)

„Zaplatila si před sezonou přes internet všechny zápasy NHL, aby mohla vidět každý Jaromírův zápas. Neskutečně tím žije. S Jaromírem taky všechny zápasy probírá ještě důkladněji než já,“ prozradil Jágrův otec Jaromír pro aktuálně.cz.

„Když kluk zavolá, tak mi vždycky po chvíli řekne: Dej mi mámu. Já ho přece jen trochu více kritizuji, takže radši mluví s ní, která jej více pochválí..“

Pavlína (neteř)

„Nejraději bych hned letěla do Ameriky a viděla zápasy pěkně na živo, ale bohužel, mám zkoušky ve škole, takže to nejde. Kvůli tomu ani moc nemůžu koukat na televizi, ale o víkendu se snad podívám.“

Jaromíra Jágra stíhá bitkař Brandon Bollig.
Jaromíra Jágra stíhá bitkař Brandon Bollig.