Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Gigi, tohle ti všichni závidí! Kočka Šeredová řádila na Copacabaně

Autor: om

 Ještě než Gigi Bufon (35) odchytal za Itálii první zápas na Poháru FIFA, všichni mu závidí. Jeho manželka Alena Šeredová (35) totiž předvedla svůj rozkošný zadeček na pláži.

¨Je to ona! Opálená prsatá Češka, kolem ní skotačí v písku synové Louis Thomas (5,5) a David Lee (3,5). Alena Šeredová-Buffonová na Copacabaně v Riu.

Buffon, který v zemi fotbalu vyrazil do práce až v noci na dnešek (Itálie vyhrála nad Mexikem 2:1), tuto událost pojal tak trochu jako rodinný výlet.

Co mu také zbývalo, když právě na včerejšek připadlo druhé výročí velkolepé svatby, kterou měli na pražském Vyšehradě? Nemohl přece odletět bez rodiny na druhý konec světa...


Pláž bez Gigiho
„Do Brazílie jsme se všichni těšili, i když pro Gigiho je to v první řadě pracovní cesta,“ prozradila Alena. Však také borec z italské brány, který před deseti dny na Letné zachránil svůj tým od prohry s Českem (0:0), má pláž během turnaje zakázanou.

Přece jen se musí šetřit a slunci se vyhýbat. S rodinou si vyrazil aspoň pod symbol Ria, třicetimetrovou sochu Krista Spasitele.