Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hvězdná svatba! Lewandowski nakonec "přestoupil", vzal si karatistku

Autor: har

FOTOGALERIE | Tak přece jen přestup! Robert Lewandowski, jeden z nejžádanějších fotbalových útočníků na letní přestupové burze, změnil dres. Ale v Borussii Dortmund můžou zůstat klidní, týká se to jen civilního života fotbalové superstar. Ta se v Polsku v utajení oženila.

Lewandowski vstoupil dobrovolně do svazku manželského se svou dlouholetou přítelkyní Annou Stachurskou. Svatba s držitelkou bronzové medaile z mistrovství světa v karate nebyla bombastická, naopak uskutečnila se v úzkém kruhu rodinných příslušníků a nejbližších přátel.

„Ceremoniál proběhl v tichosti na utajeném místě,“ popsala sňatek hvězdného sportovního páru polská média.

Nicméně úplně utajit se tahle akce nepodařila. Před kostelem v Seroku, městečku nedaleko Varšavy, čekalo na Lewandowského svatební obřad, mnoho lidí. Když Lewandowski vylezl z bílé limuzíny, hned začaly cvakat spouště fotoaparátů a videokamer.

Novomanželský polibek. Robert Lewandowski si vzal svou dlouholetou přítelkyni Annu Stachurskou
Novomanželský polibek. Robert Lewandowski si vzal svou dlouholetou přítelkyni Annu Stachurskou

Na svatební cestu mají novomanželé čas do 3. července. Po tomhle datu už Lewandowski naskočí do letní přípravy. Bude to opět v Dortmundu, byť ho uhánělo hned několik klubů, nejvíce Bayern Mnichov.

Jenže Borusssia řekla všem uchazečům o šikovného kanonýra rázné ne. A když agenti Lewandowského přesto nabízeli, vysloužili si veřejnou kritiku od německé asociace hráčských agentů.