Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jágrova bývalá přítelkyně Inna randí s Tlustým: Už byli na večeři i v kině...

Autor: bej

Jaromír Jágr (41) si vybírá z několika nabídek, kluby NHL o něho mají zájem. Ale zpráva, že jeho bývalá přítelkyně Inna Puhajková (27) má prý chlapa, mu situaci neulehčí. Je jím »Džegrův« spoluhráč z Kladna Jiří Tlustý (25), který válí v dresu Caroliny. A ta chce i Jágra!

Ti dva spolu váleli v jedné lajně, když byla v zámoří výluka. Poté se jejich cesty rozešli – Jágr zamířil přes Dallas do Bostonu, Tlustý do Caroliny. A ta má momentálně o služby nejslavnějšího českého hokejisty zájem. To by ovšem pro Jaromíra nebyla nejlepší varianta, mohl by se tam totiž setkávat s Innou!

A jak to? Protože Puhajková randí právě s hokejistou Huricanes. „Párkrát jsme se viděli, jsme kamarádi. Když jde člověk jednou do kina, jednou na večeři, tak to není vztah. Je zbytečné se k tomu vyjadřovat. Víc k tomu říkat nechci,“ podotkl »Tlusťoch«, jenž ještě během květnového MS deníku Aha! prozradil, že je sám. „Jsem druhý rok single, uvidíme v létě,“ smál se tehdy. „Hezkých holek je mnoho, ale musí vás to s ní bavit,“ dodal.

Sama Inna se k novému vztahu nevyjádřila, ale pokud by se vydala s Tlustým za oceán, mohl by to být zajímavý vývoj nového vztahu…