Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Panenství v ohrožení?! Fanoušek si na krásné atletce Lolo vynutil rande

Autor: lbc, iSport.cz

FOTOGALERIE | Na počátku byla jediná věta. "Půjdeš se mnou na rande, když tenhle vzkaz zopakuje 150 000 lidí?" Absurdní číslo, pomyslela si nejspíše americká překážkářka Lolo Jonesová a fanouškovi na twitteru kývla. Její nápadník ale svůj cíl dokázal naplnit. A třicetiletá atletka, která loni prozradila, že je stále pannou, se tak může začít bát o věneček.

Shánění potřebného počtu zopakování trvalo Harrymu Lylesovi Jr. jen dva týdny. Mezi lidmi se totiž informace o jeho snaze šířila jako lavina. A fandové, kteří Lole přejí, aby konečně našla muže, s nímž stráví zbytek života, "retweetovali" jako diví.


Sama Jonesová byla obrovským ohlasem šokována. "Měla jsem se ho aspoň předtím zeptat, jestli není pod zákonem," smála se v rozhovoru pro zámořské novináře. Její ctitel totiž vypadal na fotkách výrazně mladší - a také je, jak prozradil, nedávno oslavil 21. narozeniny.

Student žurnalistiky na univerzitě v Georgii má své rande jisté. Lola mu však slibuje, že jeho peněženka dostane zabrat. "Moc ráda jím," varovala Lylese. K jejich setkání by mělo dojít v Baton Rouge, hlavním městě státu Louisiana. 
Překážkářka Lolo Jonesová patří mezi nejkrásnější atletky
Překážkářka Lolo Jonesová patří mezi nejkrásnější atletky