Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vtipálek Jágr: Svou budoucnost v NHL vidím ČERNĚ!

Autor: lel

Rozmazaný obraz, černé brýle, smutný hlas... Jaromír Jágr se po dlouhých týdnech na facebooku ozval své "hokejové rodině". A nebyl to pěkný pohled! Hokejová legenda totiž všechny své fanoušky překvapila prohlášením o své budoucnosti v NHL: "Vidím to černě!"

Jágrovi fanoušci se museli radovat. "Džegr" se s nimi konečně dal do řeči. Jenže po zhlédnutí videa, které v úterý nahrál na své facebookové stránky, museli být v šoku.

"Vím, že jsem se dlouho neozval, za to se omlouvám, ale po play off a hlavně finálovém zápase jsem neměl dobrou náladu a nechtěl jsem psát nic negativního," říká Jágr se slunečními brýlemi na nose v úvodních vteřinách tajuplného videa.

"Dostávám spoustu otázek, co se týká mého dalšího angažování, další práce tady v NHL," pokračuje na nejožehavější téma. O Jágrově budoucnosti v NHL se v posledních týdnech spekuluje čím dál víc, největší česká hvězda však po skončení smlouvy v Bostonu dosud s jiným celkem kontrakt nepodepsala.

A pak to přijde: "Musím vám říct, že to vidím černě!"

Konec kariéry? Návrat do Česka? Kdepak, smajlík u videa dává tušit, že to bude zamotanější kulišárna!

Jágrova budoucnost tak zůstává zahalena tajemstvím. Už zítra ho ale poodhalí: "Vrátím se k tomu zítra, podrobně bych popsal, jak co všechno vypadá a kde možná budu v příští sezoně hrát!"

Náš tip? Je to jednoduché: černá budoucnost číslo 68 čeká maximálně v barvě dresů nového týmu – a černé brýle Jaromír Jágr už zítra sundá a vymění za růžové!

Kam zamíří Jaromír Jágr? V Bostonu skončil a jeho budoucnost je tajemná....
Kam zamíří Jaromír Jágr? V Bostonu skončil a jeho budoucnost je tajemná....

Témata:  NHLbleskJágrsport Sport na Heureka.cz