Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kuchařka Vondráčková upekla svým chlapům koláč: Dobrou chuť, kluci!

Autor: jík

Nejenže je Lucie Vondráčková (33) zpěvačka a herečka, ona je ještě hodně dobrá cukrářka. Na sociálních sítích se pochlubila koláčem. Její chlapi – hokejista Tomáš Plekanec (30) a syn Matyáš – se mají. Pěkně si jich hledí a rozmazluje je dobrotami.

 „Prázdninový borůvkovo- rybízový koláč à la Lucka. Dobrou chuť!“ napsala Lucie na Facebook pod fotografii své mňamky.

A pokud by fanoušci chtěli ochutnat, co peče svému manželovi a synkovi, přidala i recept. „Lucka peče dobře, ale já to nejím, já tyhle věci moc nemůžu, takže je to spíš pro návštěvy,“ přiznal »Pleky«.

„Kdybych se k plechu s koláčem posadil, tak bych ho dal bez problému celej. A to právě nejde,“ smál se útočník Montrealu.

Koláče má rád, jenže by pak musel o to víc trénovat. Na borůvky ani na rybíz chodit nemusí. „Lucka to zvládne sama. Já jen ochutnávám,“ dodal Plekanec.

Chcete si pochutnat jako on? Vyzkoušejte recept jeho paní...

Koláč podle Lucky
 Dohromady uhňácáte vejce, polohrubou mouku, cukr, olej, prášek do pečiva, mlíko... Nalijete na plech a posypete borůvkou. Nebo třeba ananasem. Prostě jak kdo chce. A mou milovanou drobenkou. Množství každé ingredience? Podle pocitu. Výsledek? Pokaždé tak trochu jinak chutnající mňam. Dobrou chuť... L.

Tomáš Plekanec tvoří s Luckou a synem harmonickou rodinu
Tomáš Plekanec tvoří s Luckou a synem harmonickou rodinu