Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Míšo, pomoc! Rosol na turnajích hoří. Co na to snoubenka Ochotská?

Autor: pan

Tohle se půvabné moderátorce televize Nova Míše Ochotské určitě líbit nebude. Její láska a snoubenec Lukáš Rosol totiž na turnajích odpadává se stejnou jistotou jako podzimní listí ze stromů. Vše je o to horší, že tato sezona se pro brněnského rodáka vyvíjela výborně.

Chvíli to vypadalo, že by tato sezona mohla být nejlepší v kariéře  Lukáše Rosola. V dubnu vyhrál svůj první turnaj na okruhu v Bukurešti, český tým dotáhl coby jednička přes nebezpečný Kazachstán do čtvrtfinále Davisova poháru.

Navíc se dostal na své nejlepší umístění na žebříčku v kariéře na 33. místo, zároveň se probil na pozici české dvojky za Tomáše Berdycha. Teď už se však, alespoň pokud jde o sportovní kolbiště, tolik nedaří.

Český tenista zažívá momentálně dost mizerné období. Pokud už postoupí do druhého kola, tak přes žebříčkově slabého soupeře, daleko častěji však končí hned v prvním.

To bohužel potvrzuje statistika z posledních čtyř turnajů, na kterých vždy skončil na úvodním soupeři. Ve Wimbledonu vyhořel s 121. hráčem světa Němcem Reisterem, ve Stuttgartu skončil na Belluccim, v Hamburku nestačil na Kampkeho a naposledy vybouchl i v Gstaadu, kde byl nad jeho síly Španěl Granollers.

Dařilo a snad i daří se mu v osobním životě. I když i jeho zasáhla krutá rána osudu, když mu zemřel krátce po daviscupovém utkání proti Kazachstánu otec, s kterým měl navíc napjaté vztahy a nestačil se s ním usmířit.

Na druhou stranu začal chodit s půvabnou moderátorkou televize Nova Míšou Ochotskou, s kterou je zasnoubený. Zamilovaný pár doslova tryskal štěstím, oba se dokonce netajili myšlenkami na rodinu.

„Rodina přijde později, Lukáš jako sportovec má ještě pár let před sebou, než bude muset přestat, do té doby si budeme užívat,“ těší se Míša.

Otázkou je, jestli není toho užívání na českého tenistu snad až trošku příliš.



Ahoj, lásko! Lukáš přilej pro Míšu Ochotskou na letiště.
Ahoj, lásko! Lukáš přilej pro Míšu Ochotskou na letiště.