Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pohoda, klídek a tabáček: Řepka si vzal sexbombu Erbovou a zapálil si vítěznou cigaretku!

Autor: top, mokk, kl

 Jako by proměnil rozhodující penaltu. Tak nějak vypadal Tomáš Řepka (39) poté, co řekl ANO své lásce Vlaďce Erbové (32).

Zatímco před obřadem, který proběhl v pondělí na zahradě romantického hotelu Mlýn u Karlštejna, měl nervy jako špagáty, večerní párty se nesla podle hesla: pohoda, klídek, tabáček...

Oblibená cigareta

Fotbalový rebel se kouřením nikdy netajil, a tak oblíbenou cigaretku nevynechal ani na veselce. Už převlečený do civilu poseděl s bývalým parťákem ze Sparty Jaromírem Blažkem, rozebrali, co je nového, vypili pár piv...

Ještě než ale odhodil smoking, trošku se zapotil u novomanželského focení. Cedulka v jeho ruce »Jsem její muž« zřejmě měla dát jasně všem najevo, že Erbová už navždy patří jenom jemu a případní sokové v lásce (Vlaďka už je stejně jako Tomáš jednou rozvedená) ať se mají na pozoru!

Plakaly s dcerou

Řepka navíc miluje stejně silně i Erbové dceru Viktorku z prvního manželství. „Ona mě vedla k oltáři, protože když si mě Tomáš našel, tak si mě našel i s mojí dcerou. Takže si nebral jen mě, ale i ji. Viktorinku to pak dojalo, a tak jsme spolu plakaly,“ řekla Erbová.

Teď novomanžele čeká svatební cesta, na kterou se jim složili kamarádi. „Pojedeme někam do dětského resortu po Evropě. Markus je ještě malý, takže volíme co nejkratší lety."

Erbová umí být pořádně sexy. Vystřčení nohy s podvazkem má kouzlo.
Erbová umí být pořádně sexy. Vystřčení nohy s podvazkem má kouzlo.

Témata:  svatbařepkaerbovácigaretaKarlštejn