Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hokejový reprezentant Kotalík se oženil: Romantika na Hluboké!

Autor: ps

Nepříjemné starosti se záchranou českobudějovického hokeje na chvíli hodil za hlavu a řekl »ANO« své milé. Útočník Aleš Kotalík (34) si v sobotu na zámku v Hluboké nad Vltavou vzal Báru Zapletalovou.

Kotalík má v hlavě poslední týdny velké starosti. Řeší problémy kolem českobudějovického hokeje, který se z tradičního města přestěhoval do Hradce Králové. Ani to ho ale nezastavilo v tom, aby na den vypnul a naplno užil si svatební den!

Po dvouletém vztahu se rozhodl udělat důležitý životní krok. K oltáři si dovedl Báru Zapletalovou, která má za sebou zajímavou minulost. Byla totiž partnerkou milionářského synka Jakuba Maliny, který si v současné době vydržuje modelku Elišku Bučkovou.

Kotalík, který v NHL oblékl dresy Buffala Sabres, Edmontonu Oilers, New Yorku Rangers a Calgary Flames, pro svatební obřad vybral jedno z nejromantičtějších míst v Česku, což se novomanželce Báře jistě muselo líbit.

Na svatbě ani na veselce nechyběli hokejoví parťáci Jaroslav Špaček (1), Václav Prospal (2), Roman Turek (3) či Milan Hnilička (6). Tak snad vztah Báry a Aleše (4+5) dopadne jako v pohádce…

Jaroslav Špaček (1), Václav Prospal (2), Roman Turek (3), novomanželé Bára a Aleš (4+5) a Milan Hnilička (6) si hokejovou svatbu pořádně užili!
Jaroslav Špaček (1), Václav Prospal (2), Roman Turek (3), novomanželé Bára a Aleš (4+5) a Milan Hnilička (6) si hokejovou svatbu pořádně užili!