Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Utržený ze řetězu! Syn fotbalisty Otepky zmlátil se spoluhráčem chodce

Autor: iSport.cz

Fotbalový záložník Rudolf Otepka předváděl ve své době na trávníku velké věci. Jeho syn Ondřej, také profesionál hájící barvy budějovického Dynama, si svůj "velký" čin schoval na ulici. Posílený alkoholem zbil v noci ze středy na čtvrtek se spoluhráčem chodce, který skončil v nemocnici.

"Najednou jsem slyšel: Nečum ty zm*de! Dostal jsem ránu do obličeje. Mám z toho modřinu a nateklou půlku obličeje. Upadl jsem na zem a ten mladší do mě začal kopat," popisoval agresivní chování Ondřeje Otepky a devatenáctiletého Jindřicha Kaduly napadený Daniel.

Ten skončil otřesený s pohmožděninami hlavy v budějovické nemocnici, mladí fotbalisté přenocovali na záchytce. Oba byli značně opilí. "Oni se vlastně chlubili tím, že hrají za Dynamo," upřesnil šokovaný chodec.

Vedení Dynamo na otřesné chování svých hráčů reagovala tiskovou zprávou, uveřejněnou na webových stránkách klubu. "Jeden z nich byl vyřazen úplně z klubu, druhý je vyřazen z kádru," řekl mluvčí Dynama Radim Šupka.

Představitelé Dynama také napadeného muže kontaktovali a omluvili se mu. "Nastalé situace velmi litujeme a celý incident je pro nás absolutně nepochopitelný. Jako klub nebudeme nic podobného tolerovat," píše se v oficiálním vyjádření.

S omluvou přispěchal i otec Ondřeje Rudolf Otepka. "Určitě bychom se chtěli omluvit za tohle chování," kál se a zpytoval svědomí. Kde ve výchově asi chybil.