Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

První investice milionové Plzně z Ligy mistrů: Dárek pro Vrbu!

Autor: ps

Postupem do Ligy mistrů zaslouženě shrábli 222 milionů a Blesk.cz ví, co v Plzni s balíkem peněz udělají jako první. Kouči Pavlu Vrbovi věnují pekelně drahý dárek!

Výsledky Viktorie jsou především odrazem Vrbovy skvělé práce. Proto s ním v klubu nakládají jako v bavlnce. Po vítězném 4. předkole proti Mariboru se může těšit na »velké překvapení«.

„Mám slíbeno, že nám postaví vyhřívaný trávník v tréninkovém centru, abychom i v zimě mohli trénovat na trávě. Doufám, že se to splní,“ zasnil se Vrba hned po postupu.

V Plzni chtějí mít své hráče co nejlépe připravené, tomu také budou odpovídat následující opatření.

„Nechceme peníze projíst a proinvestovat za nesmyslné věci. Určitě nechceme jít cestou, abychom ty peníze rozstříkali a za tři roky dopadli podobně jako některé jiné kluby,“ narážel na neschopnost Slavie, jak naložit s vydělanými miliony ze sezony 2007/2008 (tehdy šlo o 180 milionů).

VIDEO | Podívejte se na Vrbův oslavný kotrmelec

K úspěchu patří také oslavy. Ty si Vrba užije doma v Přerově. „Pozvu své blízké na večeři. V pondělí a úterý dám klukům volno, tak se chystám na Moravu. Oslavy ale určitě nebudou takové, že by si o tom Přerov vyprávěl 20 let,“ smál se.

Trenér Plzně Pavel Vrba se po postupu Viktorie do základní skupiny Ligy mistrů také odvázal. Hráčům se to líbilo.
Trenér Plzně Pavel Vrba se po postupu Viktorie do základní skupiny Ligy mistrů také odvázal. Hráčům se to líbilo.