Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

VIDEO: Pekelná bolest! Neymar dělovkou umrtvil soupeři přirození

Autor: pan

Pokud jste mužského pohlaví, při pohledu na toto video vás asi pořádně zamrazí. Nebo spíš zabolí, a to v oblasti třísel. Jaké je to schytat ze čtyř metrů Neymarovu bombu přímo do rozkroku, poznal na vlastní kůži jeden z fotbalistů Zambie v přípravném zápase s Brazílií. Na porážku 0:2 nemohl mít nebožák ani pomyšlení...

Kanárci vyzvali k přátelskému utkání tým Zambie a na trávník rozhodně nevyslali žádné nazdárky. Žlutý dres na sebe nevlékli například Dede, Oscar, Luiz ale i stále čerstvá posila Barcelony Neymar.

Právě ten měl na svědomí bolestivou chvilku pro jednoho ze soupeřů. Ve 47. minutě utkání za nerozhodného stavu 0:0 zahrával standardní situaci, se kterou si však obrana soupeře poradila, navíc rozhodčí přerušil hru.

Tím se však brazilská star příliš netrápila a po odpískání znovu napálila míč na branku. K neštěstí borce v zeleném stál míči v cestě právě jeho rozkrok.

Brazilci nakonec díky brankám Oscara z 59. a Dedeho z 66. minuty nakonec vyhráli 2:0, ale fanoušci a především nešťastný hráč Zambie budou více vzpomínat na moment ze začátku druhého poločasu.

VIDEO | Tohle prostě muselo bolet…