Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rosický je lepší než Bale!? Fanoušky ve světě to namíchlo a nadávají

Autor: bk

Dva Češi obsadili nejvyšší příčky v žebříčku TOP 10 fotbalistů, kteří se nepodívají na mistrovství světa do Brazílie. Vydala ho v Evropě známá skupina "Football Jokes", kterou spravují bezejmenní vtipálci a na sociální síti twitter je sleduje přes 626 tisíc lidí. Umístěním Tomáše Rosického na druhé místo své odběratele ale pořádně namíchli...

Na prvním místě se ocitl Petr Čech. O.K., dlouholetá jednička Chelsea, jeden z nejlepších brankářů na světě, takže nic překvapivého. To si patrně řekli všichni fanoušci skupiny "Football Jokes".

Ale hned za Čechem následuje jeho parťák z reprezentace Tomáš Rosický. I když slušně odehrál v Arsenalu jarní část sezony a dobré výkony podává i na podzim, mnoho fanoušků to nechápe. "Proč zrovna Rosický?" ptají se.

Český záložník se v žebříčku umístil před takovými hvězdami, jako jsou Gareth Bale (Real Madrid), Robert Lewandowski nebo Henrik Mchitarjan (oba Dortmund).

"Rosický je lepší než Bale? Kdo si tohle ku**a může myslet? LOL," napsal jeden z followerů. "Můj Bože! Ten váš seznam má tolik chyb!" pokračuje další.

Nikdo z nich ale neměl na paměti, co skupina "Football Jokes" (fotbalové vtípky) převážně zveřejňuje. No přece ty vtípky...

Tento žebříček namíchl fanoušky. TOP 10 nejlepších hráčů, kteří se nepodívají na MS:
1. Petr Čech, Česko
2. Tomáš Rosický, Česko
3. Arda Turan, Turecko
4. Robert Lewandowski, Polsko
5. Gareth Bale, Wales
6. Mohammed Salah, Egypt
7. Stevan Jovetič, Černá Hora
8. Branislav Ivanovič, Srbsko
9. Henrik Mchitarjan, Arménie
10. Christian Eriksen, Dánsko