Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hertl s vidlemi obletěl svět! Spoluhráči ho nemohli poznat, říká přítelkyně Aneta

Autor: luk, iSport.cz

Tak raketový start neměl v NHL ani Jaromír Jágr. Tomáš Hertl sice slova o tom, že právě on je nástupcem svého velkého vzoru, skromně odmítá, ale nabídku deníku Sport nafotit s přítelkyní fotky v Jágrově "farmářském" stylu před časem neodmítl. Hertlova přítelkyně Aneta teď pro Sport Magazín popsala, jak ho spoluhráči v San Jose jako blonďáka nemohli poznat...

"Ta fotka podle mě oblétla celý svět! Kluci ze Sharks mají v kabině televizi, na které mu tu fotku pustili. Ze srandy se ptali, kdo to na té fotce je," vykládala sympatická kráska v rozhovoru pro Sport Magazín.

"Nemohli ho poznat, protože na obrázku měl obarvené blonďaté vlasy. Ale líbilo se jim to. Prý: Hm, dobrý!" smála se Aneta. Ta se spolu s Hertlovou maminkou stala v Americe celebritou, když je kamera zabrala slzící při Tomášově čtyřgólovém koncertu proti Rangers.

Tomáš Hertl s přítelkyní Anetou Netolickou pózují pro deník Sport jako Jágr s Kubelkovou. Tenhle snímek obletěl svět...
Tomáš Hertl s přítelkyní Anetou Netolickou pózují pro deník Sport jako Jágr s Kubelkovou. Tenhle snímek obletěl svět...

Fotka s vidlemi a v gumákách na dvojici Hertlových žen vyskočila ještě jednou, když se v hotelové recepci dívaly na venkovní zápas San Jose.

"Najednou do vysílání pustili právě tuhle fotku. Na celou obrazovku! To jsme se s maminkou dost divili. Proboha, kde to vzali? Potěšilo mě to, to je jasný. Je hezký se i v té dálce takhle vidět s Tomínem dohromady," rozplývá se Aneta nad snímkem fotografky deníku Sport, který tak obletěl celý svět.