Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krvavá šílenost v Brazílii! Uneseného fotbalistu (†35) podřízli, manželce poslali hlavu

Autor: ps

Fotbalový svět se vyrovnává s tragédií, která nemá obdoby. V Brazílii byl unesen fotbalista Joao Rodrigo Silva Santos (†35). Málokdo pomýšlel, že je ještě naživu a smutné očekávání se potvrdilo. Navíc mělo šokující důsledky! Vrahové totiž nešťastné manželce poslali mužovu uříznutou hlavu.

Scéna jako z nejkrvavějšího hororu se stala během jediného dne. „Santose unesli 28. října, když odcházel z prodejny zdravé výživy, kterou provozoval v západní části Rio de Janiera,“ informoval server ESPN.

Neznámí vrazi bývalého prvoligového hráče unesli, poté mu uřízli hlavu, kterou nechali v batohu před vchodem do domu Santosovy manželky. „Doufali jsme, že nějaké auto zastaví a bude to on. Jenže ráno v půl šesté vstávala švagrová do práce a před domem slyšela hluk. Našla batoh, v němž byla hlava Joaa,“ popsal noční můru bratr zavražděného.

Šílená událost se stala necelý rok před začátkem světového šampionátu. A to i přesto, že vláda vlévá do bezpečnostních opatření pro MS 900 milionů dolarů (asi 17 miliard korun). Tento hrůzný čin je tak důkazem, že ani obrovský balík peněz nemusí zabránit tragédiím…