Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Beckham se pořádně plácl přes kapsu: Vyměnil hrad za zámek!

Autor: top, ps

Už je sice ve fotbalovém důchodu, ale na reklamách stále vydělává stovky milionů. Hvězda David Beckham (38) tak vůbec nemá problém plácnout se přes kapsu, i když mu z účtu zmizí 1,3 miliardy korun! Právě tolik utratil při výměně rodinného hradu za nový útulný zámek…

Domov pro svou početnou rodinu vybíral slavný anglický pár už dlouho poté, co se rozhodl prodat venkovské panství, tzv. Beckingham Palace na východě Anglie. Beckhamovi ho ještě jako bezdětní pořídili v roce 1999 za 2,5 mil. liber. Teď našli kupce, který vyplázne o 9,5 milionů liber víc!

Za nový »palác« však zaplatí více než trojnásobek, dalších pět milionů liber hodlají investovat do renovace. Sněhově bílý třípatrový „baráček“ stojí v západní části Londýna. Nutno dodat, že z ulice působí velmi nenápadně. Uvnitř však najdete všechno, na co si vzpomenete - viz. tabulka.

Zvenku nevypadá Beckhamův dům tak honosně, ale sedm ložnic a sedm koupelen hovoří za vše.
Zvenku nevypadá Beckhamův dům tak honosně, ale sedm ložnic a sedm koupelen hovoří za vše.

Někdejší kapitán anglické reprezentace a bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls, kteří spolu mají tři syny Brooklyna (14), Romea (11), Cruze (8) a dceru Harper (2), mohou utrácet, jak chtějí. Vždyť jejich jmění dohromady činí zhruba 190 milionů liber (6,1 miliardy korun)! Jenom za loňský rok vydělali 35 milionů liber (1,1 miliardy korun).

Co u Beckhamů najdete?

7 ložnic

7 koupelen (s vodotěsnou plazmovou televizí)

3 obývací pokoje

2 šatny na boty

tělocvična

kadeřnický salón

kosmetický salón

masérna

bazén

podzemní garáže