Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Příprava tenisového talentu Tomice: Noční klub a sexy kočky na klíně

Autor: pan

Připadají vám dnešní tenisové hvězdy nudné? Unavují už vás vzory dokonalosti v podobě Rogera Federera, Novaka Djokoviče či Rafaela Nadala? Pak obraťte svou pozornost na australského démona Bernarda Tomice, u něj se totiž rozhodně pobavíte.

Vytáhlý borec totiž nejen že patří mezi největší talenty světového tenisu, ale poměrně pravidelně zásobuje média po celém světě svými skandálky. A když už je nemá na svědomí on, pak se o ně postará jeho otec.  

Jako třeba před několika měsíci, kdy na hotelu napadl tréninkového parťáka svého syna, který dokonce zůstal po útoku dvacet minut v bezvědomí.

Další, "drobné" delikty Tomice mladšího jako alkoholové večírky, hádky s rozhodčími či překročení rychlosti, již snad ani nestojí za zmínku.

Australský tenista rozhodně není žádný troškař
Australský tenista rozhodně není žádný troškař

A i sebevědomí má současný jednapadesátý tenista světa dost. "Do tří let nebudou žádní Federerové, světová elita se zcela změní. Vládnout budou hráči jako Raonic, Dimitrov a já," je si jistá rodák ze Stuttgartu.

Snad proto, aby si před sezonou ještě řádně odpočinul, vyrazil jednadvacetiletý borec do nočního klubu v rodné Austrálii, kde si užíval radovánek s místními slečnami.

Gold Coast Nightclub, jak se místní oáza omladiny nazývá, je každý rok navštěvována především více než patnácti tisíci teenagery, z australského státu Queensland, kteří zde oslavují své studijní (ne)úspěchy.

Čtvrtfinalista Wimbledonu z roku 2011 toho však oproti svým tenisovým kolegům tolik slavit nemůže, na okruhu ATP vyhrál zatím jediný turnaj letos v Sydney.

"Na Gold Coast žiju patnáct let, tak jsem se sem přišel podívat, abych znovu viděl své prátelé, rodinu a strávil zde příjemný čas."

To se mu, jak je patrno z fotek, daří na výbornou. Konečně není to poprvé, co se australská naděje nechala chytit v obnaženém stavu s dámskou společností.

Jak se jeho "příprava" promítne do následující sezony, uvidíme již brzy.