Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Štěpánkova ex-manželka Vaidišová: Před rozvodem prodělala 25 milionů!

Autor: top

Na tenhle rok by asi nejradši zapomněla. Bývalé tenistce Nicole Vaidišové (24) se rozpadlo manželství s Radkem Štěpánkem (35), krátce před rozvodem navíc prodělala pořádný balík peněz.

Vaidišová v květnu po tříletém úsilí konečně prodala svůj luxusní dvoupatrový dům na Floridě, ležící na břehu zátoky v Mexickém zálivu nedaleko vyhlášené tenisové akademie Nicka Bollettieriho.

V roce 2007, ještě když aktivně hrála tenis, ho coby osmnáctiletá nezadaná dívka pořídila za 43 milionů korun. Po sňatku se Štěpánkem se rozhodla nemovitosti zbavit, protože jim s Radkem stačil jeho dům, ležící rovněž v Bradentonu.

Jenže baráček se třemi ložnicemi, třemi koupelnami, v němž nechybí bazén, vířivka nebo posilovna, na dračku zrovna moc nešel. Původně za něj Vaidišová chtěla 28 milionů, nakonec letos na jaře dostala osmnáct. Oproti pořizovací ceně tak prodělala plných 25 milionů!

Je nasnadě, že částka za dům byla součástí rozvodového řízení, které skončilo v létě, takže je možné, že Radek částečně ztrátu vyrovnal. A Vaidišové nejspíš vyplatil i podíl za mezonetový byt 4+kk v pražských Hrdlořezích, který si pořídili jako manželé za 10 milionů. Teď už je napsaný pouze na Štěpánka, který nyní randí s Petrou Kvitovou .

Manželství Štěpánka s Nicole Vaidišovou nevydrželo
Manželství Štěpánka s Nicole Vaidišovou nevydrželo