Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

FOTO: Sexy blondýnka z Čech sbalila v Las Vegas hvězdu Realu Madrid!

Autor: lel, lel

FOTO | Že krásná princezna najde bohatého prince jen v pohádkách? Kdepak! Česká blondýnka Kamila Persse právě takový příběh zažívá. Vyměnila Frýdlant za Las Vegas a ještě našla milionáře, který kopal za superslavný Real Madrid. Single maminka se v zámoří dala dohromady s legendárním dánským fotbalistou Thomasem Gravesenem.

Rodačka ze severních Čech pracuje v USA jako realitní makléřka a občas si zapózuje pro fotografy coby sexy modelka. Při pohledu na její snímky se nikdo nemůže Gravesenovi divit, že mu půvabná blondýnka padla do oka. Až se ani nechce věřit, že česká krasavice už má dokonce mladého synka...

Žhavá Kamila našla v Las Vegas novou lásku, bývalého dánského fotbalistu Thomase GravesenaFoto Facebook Kamily Persse
Na první pohled její nový milý Thomas Gravesen sice vypadá víc jako pořádný řezník a zápasník než fotbalista, který vedle nejslavnějšího klub na světě z Madridu hrával i za Everton nebo Celtic, jenže pozor, zdání klame!

Během dvou sezon v Realu Madrid sice někdejší dánský reprezentant mezi nejslavnějšími čutálisty skutečně působil jako pěst na oko, spíš než úžasná technika a parádní góly ho zdobila tvrdost a drsné skluzy. Ale nenechte se zmást, mimo hřiště není Gravesen žádný primitiv.

Narozdíl od spousty jiných fotbalistů totiž vydělané peníze nevyhodil oknem za rychlá auta, ale chytře investoval – a nyní se podle dánského deníku BT jeho jmění odhaduje na více než 100 milionů euro, tedy téměř tři miliardy korun.

Dánský tisk si z něj utahoval, že své pohádkové jmění přiletěl do Las Vegas prohýřit. Jenže místo neštěstí ve hře našel štěstí v lásce a Kamilu z Česka. Tak tomu se říká jackpot!

Kamila Persse se svým synkem a novým přítelem Thomasem Gravesenem, bývalým hráčem Realu Madrid
Kamila Persse se svým synkem a novým přítelem Thomasem Gravesenem, bývalým hráčem Realu Madrid