Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

FOTO: Rosol se rozpovídal o sexu s Ochotskou! Jak to mají rádi?

Autor: qp

FOTOGALERIE | Tenista Lukáš Rosol otevřeně mluví o sexu bývalou moderátorkou Televizních novin na Nově Míšou Ochotskou! Navíc už se spolu plánují děti.

Lukáš Rosol každoročně létá od jednoho tenisového turnaje k druhému. Na kontě má nespočet zápasů. Veškerý volný čas ale tráví se svou snoubenkou Michaelou Ochotskou, kterou požádal o ruku před půl rokem v romantické Paříži.

Jak ale zvládá fyzické vytížení na kurtu a jak doma v posteli? Jde to skloubit? "No... Někomu sex před zápasem pomáhá, někomu ne. My jsme zvolili volbu, že před utkáním sex nemáme," řekl otevřeně Rosol pro TopStar magazín na Primě.

"Ale taky se stalo, že jsme sex měli a ono se v tenise dařilo. Jak kdy. Ke konci sezony, kdy těch sil už moc není, tak radši ne," směje se.

Další místo, které Ochotská s Rosolem navštívila.
Další místo, které Ochotská s Rosolem navštívila.

Po sexu už se dokonce zamilovaný pár baví o dětech. Kdy bude Míša v tom? "Plánujeme, ale jestli to bude za půl roku, za rok, dva... Ještě nevíme," přiznal český tenista.

Jeho miláček Míša Ochotská ho doplnila slovy: "Bavíme se o tom. Kdyby mimina přišla, tak bychom se o ně dokázali postarat."

Další místo, které Ochotská s Rosolem navštívila.Foto Facebook