Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nekonečný příběh lásky Hamiltona a Scherzinger: Zásnuby číslo tři!

Autor: lup

Do třetice všeho dobrého? Pilot formule 1 Lewis Hamilton (27) bez krásky Nicole Scherzinger (35) prostě nemůže být. Tak chystá zásnuby. Už třetí. Je to tak trochu komický příběh. Vítěz šampionátu F1 z roku 2008 randí s britskou zpěvačkou a moderátorkou už sedm let. I když...

Horská dráha

Od počátku je to sice láska kosmických rozměrů, má však jeden háček. Nemají na sebe čas. Vůbec. A tak předvádějí hotovou mileneckou horskou dráhu, která Lewise vychází pěkně draho.

O ruku Nicole žádal už před čtyřmi roky – přišel rozchod. Prstýnek kupoval i před dvěma lety – ještě než vyslovil dotaz, Nicole ho odpálkovala. No a letošní prosinec? Oficiálně spolu nechodí, jen se občas scházejí na večeře (šestihodinové). Chlapík s ročním výdělkem přes půl miliardy korun však plánuje budoucnost jen se svou bohyní po boku.

Nicole Scherzinger, známá přítelkyně pilota F1 Lewise HamiltonaFoto Profimedia.cz

Pokazí to?

„Bez ní to jednoduše nevydrží. Buď bude svatba, nebo další rozchod. Ale požádá ji o ruku i napotřetí,“ řekl tisku jeden z jeho blízkých kamarádů.

Je to sice risk, protože si oba notovali, jaký mají teď nádherný vztah plný porozumění, ale třeba to vyjde. No a když ne, tak to třeba za rok zkusí Hamilton zase...

Nicole Scherzinger, známá přítelkyně pilota F1 Lewise Hamiltona
Nicole Scherzinger, známá přítelkyně pilota F1 Lewise Hamiltona