Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nicole Vaidišová je, zdá se, znovu zamilovaná: Náhrada za Radka!

Autor: top

Zdá se, že bývalá tenistka Nicole Vaidišová (24) po letním rozvodu s Radkem Štěpánkem (35) našla novou lásku. A spolu s ní možná zase i chuť do profesionálního tenisu!

Zatímco se její bývalý manžel těší na společné Vánoce s novou přítelkyní Petrou Kvitovou na Floridě, Vaidišová podle svého statusu na sociální síti zmizela do Arizony.

A rovněž tam není sama. „Zasloužený odpočinek po tréninku. Relax. Horká lázeň. Počasí. Arizona,“ napsala Vaidišová na Instagramu a připojila fotku z vířivky. Jsou na ní vidět její nohy po boku mužských.

Tajnůstkářka Nicole se zřejmě rozhodla, že nového přítele představí světu po částech. Před několika týdny totiž zveřejnila fotku své a mužské ruky se vzájemně propletenými prsty. A u toho byla připsána slovíčka jako láska, nový život...

Z tenisového zákulisí zároveň vytryskla šokující spekulace, že ta druhá končetina patří Adamu Pavláskovi, bývalému příteli Petry Kvitové. Mluví se ale i o dalším tenistovi Dušanu Lojdovi, jemuž prý Vaidišová byla na podzim oporou, když musel na operaci s kyčlí.

Čí jsou to nohy?

Čí jsou tyto nohy? Vpravo Vaidišové a ty druhé? Nejspíš jednoho z mužské dvojice Adam Pavlásek či Dušan Lojda.Foto Instagram

Adam Pavlásek (19)
Expartner Kvitové dlouho nemohl rozdýchat, že ho Petra vyměnila za Štěpánka. Šušká se, že ho Vaidišová na podzim doprovázela na turnaj do Turecka. Láska, nebo pomsta?

Dušan Lojda (25)
Na podzim spolu byli viděni, jak se k sobě mají v jednom pražském baru. Bývalý člen daviscupového výběru, který uplynulou sezonu předčasně ukončil pro zranění kyčle. Momentálně 513. hráč světa.

První slova o návratu na kurty: Když zdraví dovolí...

O jejím návratu na kurty se spekuluje už nějaký ten pátek. Pokaždé ho někdo vzápětí zpochybnil. Teď se však poprvé ke svému comebacku vyjádřila sama Nicole Vaidišová. A nevyloučila ho!

Před dvěma týdny Vaidišová k fotce vánočního stromu ze Staroměstského náměstí napsala, že odlétá z Prahy do teplých krajin a že se jí bude stýskat po domově.

Na dotaz jednoho z fanoušků, jestli letí na Floridu trénovat, aby se mohla vrátit do velkého tenisu, reagovala: Uvidíme, jestli zdraví dovolí.

Teď už podle všeho polyká v Americe tréninkové dávky. Můžeme se napřesrok těšit na její comeback? Případný souboj s Petrou Kvitovou by byl měl hodně pikantní příchuť...

Vaidišová je se Štěpánkem od léta rozvedená.
Vaidišová je se Štěpánkem od léta rozvedená.