Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

NECHUTNÉ! Schumi je mrtvý!? Hyeny na facebooku už legendu pohřbily

Autor: qp

Nemyslící idioti a hyeny! Tak jsou nazýváni lidé, kteří ve velkém zakládají na facebooku skupiny „R.I.P. Michael Schumacher“. Stránek, které pohřbívají sportovní legendu, jsou na sociální síti desítky. Ta největší měla dokonce už přes 20 tisíc „lajků“, ale byla naštěstí zrušena.

Zdravotní stav slavného pilota formule 1 je po nehodě lyžích kritický. Lékaři bojují o jeho život a odmítají vynést nějaký verdikt. Ubezpečit rodinu a fanoušky Michaela Schumachera, že bude žít? To teď nejde…

Michael Schumacher bojuje o život, ale někteří lidé už ho mají za mrtvého...Foto facebook.com
„Udělali jsme, co se udělat dalo. Ale nemůžeme říct, jestli se probudí,“ oznámili.

Smutnou zprávu si ale některé hyeny přeložily po svém: Michael Schumacher zemřel, odpočívej v pokoji. A zakládají v podobném duchu desítky skupin na facebooku.

„Vždyť není mrtvý! Admine, jsi nemocný? Okamžitě by tě měli zavřít!“ píšou lidé administrátorům stránek, kteří se nezdráhali Schumachera pohřbít.

„Je to neuctivé! Michael žije a zvládne to! Snad tyto stránky budou odstraněny,“ přejí si fanoušci Schumiho. „Hloupost je nekonečná. Rodina se modlí, aby Michael přežil a pak najde na facebooku tohle. To musel vymyslet idiot! Hyena!“