Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hádky jsou pryč. Wozniacká ukázala prstýnek, vezme si McIlroye!

Autor: pan

Už to vypadalo, že vztah bývalé světové jedničky Caroline Wozniacké a golfového mága Roryho McIlroye je definitivně v troskách. V říjnu loňského roku se objevily zprávy o jejich údajném rozchodu, teď je však všechno jinak. Irský golfista požádal pohlednou Dánku o ruku a udělal to stylově. Na Silvestra!

"Jsem šťastný. Požádal jsem Caroline o ruku a ona řekla ANO. Je to mé první vítězství v novém roce," jásal na sociální síti současný sedmý hráč světa. Čtyřiadvacetiletý golfista je prostě romantik. Osudovou otázku si pro svou lásku, s kterou randí od roku 2011, nechal na poslední den roku 2013.

"Vše nejlepší do nového roku všem! S mým přítelem jsme se rozhodli, že se vezmeme. Rory mě požádal o roku a já souhlasila," říkala šťastná Dánka.

Slavný pár je po turbulentním období zase spolu
Slavný pár je po turbulentním období zase spolu

"Cítím, že to bude výborný rok. První výhru mám už doma, přeji i vám jen to nejlepší v novém roce," nezůstává pozadu čtyřiadvacetiletý golfista, který byl stejně jako jeho snoubenka světovou jedničkou ve svém oboru.

Nositel řádu britského impéria daroval své vyvolené drahý zásnubní prstýnek, což neuniklo pozornosti ani další tenistce a současné světové dvojce Victorii Azarenkové.

"Caroline musím pogratulovat! A zároveň se ptám: jak by vůbec bylo možné takovému krásnému kameni odolat a říci ne?" směje se běloruská hráčka.