Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Taková škoda: krásnou moderátorku Fernandu donutili zakrýt její Zlaté míče!

Autor: lel

FOTO | Vyhlášení Zlatého míče bylo obrovským zklamáním. Nikoliv však pro fanoušky argentinské hvězdy Lionela Messiho, kteří museli skousnout porážku svého miláčka od nyní již oficiálně nejlepšího fotbalisty Cristiana Ronalda, ale pro všechny pány. Sexy moderátorka Fernanda Lima totiž zakryla výstřih, kterým je už dříve potěšila!

Šestatřicetiletá brazilská krasavice fotbalové fandy uchvátila nejen svým úsměvem na prosincovém losu fotbalového mistrovství světa. Když se tedy rozkřiklo, že bude uvádět i slavnostní galavečer ku příležitosti vyhlášení vítěze ankety Zlatý míč, bylo se na co těšit.

Nástup Fernandy Limy na pódium při začátku losovacího ceremoniálu byl impozantníFoto Reuters
Jenže ouha! Zatímco při tahání míčků pro šampionát v Brazílii si mohli diváci zpříjemnit nudné losování pokukováním do Fernandina výstřihu, v pondělí v Curychu půvabnou podívanou tentokrát zakryly až příliš cudné šaty!

Proč taková změna? Pořadatelé i samotná moderátorka zřejmě zareagovali na kritiku z Íránu! Právě z této země přišly po losu MS tisícovky stížností od silně věřících muslimů, že Lima byla příliš sexy a nevhodně oblečená. Tamější televize kvůli nim dokonce musela přenos pořádně sestříhat.

Fotbaloví fandové na celém světě tak sice při vyhlašování Zlatého míče mohli sledovat triumf Cristiana Ronalda, ale ty dva nejkrásnější Zlaté míče tentokrát neviděli...

Když při losování MS vytáhli Řecko, moderátorka Fernanda Lima se olízla...
Když při losování MS vytáhli Řecko, moderátorka Fernanda Lima se olízla...