Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hokejisté si natočili trenérův kartáč: Jste ho*na! Vaše morálka je na blití!

Autor: rou

VIDEO | Kam se hrabe proslulý "fén" legendárního manažera fotbalového Manchesteru United Alexe Fergusona... Na internetu se objevila nahrávka z kabiny hokejových juniorů v Klášterci nad Ohří a téměř čtvrthodinová promluva kouče Michala Jägera o morálce a disciplíně vejde do dějin. Kouč v pondělí večer sám skončil u týmu, vedení klubu ho pak odvolalo i z místa trenéra mužského celku Klášterce.

Junioři Klášterce nad Ohří sice vedou tabulku skupiny o udržení, ale jejich kouč evidentně není spokojen s přístupem svých hráčů a rozhodl se jim důrazně promluvit do duše. Ti jeho běsnění natočili a umístili na internet – ovšem s malým bonusem, který jen potvrzuje Jägerova drsná slova...

"Pozorujeme, že to, co se tady děje, přerůstá všechny, všechny meze a bohužel i všechny meze slušného chování," začíná zkušený kouč Jäger svou řeč ještě poměrně v klidu. Ale pak se rozjede neskutečným způsobem: "Neskutečným způsobem nás sere to, co tady vy předvádíte, pánové," pronese důrazně a už se prakticky nezastaví.

VIDEO: Kouč Klášterce se pořádně rozjel


Zde přinášíme výběr jeho nejlepších hlášek:

"Vaše morálka a disciplína je na blití!"

"Ty vole, co si myslíte, že jste. Že jste mistři světa? Že jste nadlidi? Všichni z vás jste hovna, protože jste v první lize juniorů a prohráváte s posledníma Klatovama!"

"Drtivá většina z vás vůbec nebere zřetel na to, že je o víkendu utkání. Chodíte chlemtat celej víkend!"

"A někteří mistři, jako Jäger, Neumann a spol. si k tomu ještě dáte krabičku cigaret. Buzeranti! Zasraný!"

"V neděli, když se vyhraje, s tím nemám problém. Na to pivo půjdu s váma..."

"Maturitní plesy... Já jsem ten buzerant, kterej povolil Kosákovi jít na maturitní ples jeho přítelkyně. Už to v životě neudělám. Naposledy. Nechoďte za mnou, že má maturák přítelkyně, babička..."

"Vždycky se někdo z vás vymrdá, vykurví, že mi pijete krev..."

"To že já připravím trénink, nebo David připraví trénink a pan Ditrich si honí péro na internátě. Neexistuje!"

"Na trénink omluvenka úmrtní list a nebo nějaká těžká nemoc. Neexistuje nic jinýho, vole!"

"Další věc. Co ty si myslíš, že seš, ty vole. Že seš nadčlověk, nadbůh? Co to bylo včera na tréninku? To seš takovej sráč? Vymrdal ses na to!"

Jägerovi svěřenci pak ve videu reagují po svém – přidávají záběry ze své párty v šatně, kde zazní i skandovaný pokřik: "Michal Jäger taky člověk, ale taky čurák..."

Zajímavé je, že se vše odehrálo v Klášterci nad Ohří, který se nedávno proslavil výstupem s opilým brankářem v amatérském turnaji. A ani kouč Michal Jäger není úplně neznámý – před dvěma roky jako kouč áčka Klášterce běžel po vyhraném finále druhé ligy nahý přes náměstí jen v hasičské helmě...

Nic podobného se ale opakovat nebude. V pondělí večer totiž Michal Jäger skončil své angažmá v Klášterci a to jak u týmu juniorů, tak u mužstva dospělých.

Výstup trenéra Michala Jägra v klášterecké šatně stojí za to
Výstup trenéra Michala Jägra v klášterecké šatně stojí za to