Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jágra zaujal junior z Klášterce. Jarda mě chce v Soči, chlubí se autor videa

Autor: bko

Jaromír Jágr zase předvedl svůj vytříbený smysl pro humor. Na facebooku se zapojil do diskuze, koho vzít na olympiádu místo zraněného Vladimíra Sobotky, po svém. Jako náhradu za dříče ze St. Louis nabízí pět možností, které prý posbíral z internetových diskuzí – a jedna je vtipnější než druhá.

Podle Jágr a je velká škoda, že Vladimír Sobotka nemůže do Soči jet. Ale když po nočním zápase s Coloradem, který Devils prohráli 1:2 v prodloužení, nemohl usnout, projížděl na internetu pohledy odborníků a hlavně fanoušků, u kterých se prý dobře se bavil.

"To byla prča. Co názor, to perla," směje se Jágr na svém facebookovém profilu a nabízí pět nejvtipnějších. Přes otázku, jestli nemá Lojza ( Hadamczik ) ještě nějaké příbuzné, nabídku vyměnit Sobotku za Sobotku – ať žije ČSSD, až po reakci na aktuální internetový hit:

"Já bych vzal nějakého juniora z Klášterce nad Ohři, aby tu komedii někdo natočil," cituje Jágr z fanouškovských ohlasů a evidentně se u toho dobře baví.

Na vtípek českého útočníka už na Facebooku zareagoval i autor videa s trenérovým "kartáčem", koučův syn Michal Jäger. "Tak Jarda by chtěl, abych jel místo Sobotky na olympiádu... Abych mohl tu komedii natočit."

Přečtěte si celý Jágrův vtipný status o náhradě za Vladimíra Sobotku
Přečtěte si celý Jágrův vtipný status o náhradě za Vladimíra Sobotku