Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka kláštereckého (ex)trenéra Michala Jägera: Strach o syna!

Autor: top

Jedno video jim naprosto obrátilo život naruby. Michal Jäger (41) kvůli němu skončil jako kouč kláštereckých hokejistů, syn hokejista Michal (18), jenž publikoval nahrávku z kabiny, je za lumpa a manželka Lucie (37) na zhroucení.

„Jsem na pokraji sil,“ přiznala včera Blesku Lucie Jägerová čtyřiadvacet hodin poté, co se na internetu objevil záznam, jak její muž Michal drsným způsobem cepuje své juniorské svěřence v kabině. Se spoluhráči ho natočil a zveřejnil jejich syn Michal.

Nejapný výstřelek puberťáků má katastrofální následky. Tátu vedení klubu vyhodilo jak od juniorky, tak od A-týmu, který hraje 2. ligu. A syn, který si brzy uvědomil, co způsobil, se večer dlouho nevracel domů...

Odešel z domu

„Řekl, že se jde projít. Vypnul si telefon. Měli jsme strach, že si něco udělá. Hledala ho celá naše rodina. Naštěstí žije,“ popsala paní Jägerová.

Co říká na manželův kartáč, který obsahoval výrazy jako „Buze*anti! Zas*aný! Jste ho*na!“? „Jako máma jsem se nejdříve trochu pohoršila. Ale stojím za manželem. Nic hrozného neudělal. Nikoho nezabil, nikoho nepodvedl. Zastydět by se měl náš syn a ostatní kluci, kteří se na tom podíleli. Na tyhle puberťáky totiž nic jiného než hrubý slovník neplatí.“

Neplatili mu

Vyhazov manžela bere jako křivdu. „Klubu obětoval všechen volný čas. Čtyři zápasy v týdnu, tréninky, vše na úkor rodiny. Víkendy u nás neexistovaly. A všechno dělal víceméně zadarmo. Má profesionální smlouvu, ale od září neviděl ani korunu. Benzín si platil sám. A takhle to dopadne. Ať se vedení klubu zamyslí,“ zlobí se Lucie Jägerová.

Se synem celou věc probrali. „Tátovi se omluvil. Ví, že udělal hroznou hloupost a že otce částečně připravil o práci. Sice mu neplatili, ale většinou třeba s ročním zpožděním peníze dostal. Teď je u nás tichá domácnost...“

Aby starostí nebylo málo, dceru včera operovali. „Jedu za ní do nemocnice. Tak se nezlobte,“ ukončila rozhovor paní Lucie.

VIDEO: Takhle řádil dnes už bývalý trenér Klášterce