Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hráči z NHL nasávají olympijskou atmosféru: Voráček přivezl do Soči posilu!

Autor: ps

Hokejový olympijský turnaj klepe na dveře! Nejlepší liga světa NHL se na čtrnáct dní zastavila a TOP hráči planety míří do Soči. Mezi českými klenoty je také útočník Philadelphie Flyers Jakub Voráček (24), který si do Ruska přivezl posilu!

Aby se podávaly kvalitní výkony, je třeba zůstat v dobré pohodě i náladě. Proto si třetí nejproduktivnější hráč Philadelphie v letošní sezoně přivezl do Soči přítelkyni Nicol. Ta se očividně do Ruska moc těší a z letiště poslala vzkaz. „Soči, tady jsme!“ napsala na Facebooku.

Věčně vysmátý pohodář poznal Nicole v listopadu 2011, ještě když hrál v Columbusu. „Začalo to tak, že jsem viděl roztomilou holku, tak jsem se jí zeptal na číslo. Jenže ona mi ho nechtěla dát, ale nakonec povolila,“ popsal v minulosti Blesku, že nebylo jednoduché získat si její přízeň.

Jenže pak přišla výměna do Philadelphie a pár řešil, co a jak dál. Po pár měsících už se Nicol vydala za Voráčkem na východní pobřeží Ameriky a český borec si to nemůže vynachválit. „Stará se o mě parádně. Je to skvělá holka.“

Jakub Voráček se proti bývalému zaměstnavateli z Columbusu neprosadil.
Jakub Voráček se proti bývalému zaměstnavateli z Columbusu neprosadil.