Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Řepka: Soud s exmanželkou? Sedřela by mě z kůže. Ale já se bavím

Autor: spo

Už čtvrtým rokem probíhá rozvod Tomáše Řepky s jeho první manželkou Renatou. Jak to slavný fotbalista a bývalý kapitán Sparty nese? „Mě to tam u soudu baví!“ přiznal v show Jana Krause, kterou večer vysílá Prima. Hlavně se prý baví při pohledu na rozladěnou a naštvanou exmanželku…

„Všichni jsou u soudu upjatí a exmanželka na mě kouká, že by mě sedřela z kůže,“ směje se Řepka, který už vychovává svoje třetí dítě s modelkou Vlaďkou Erbovou .

„Ale já si říkám: O co jde? Chtěl jsem se s exmanželkou domluvit mimo soud, ale nešlo to. Chápu to tak, že její právník nejspíš musí taky z něčeho žít,“ popsal Řepka .

Tomáše Řepku a jeho ženu Renátu (v pozadí), čeká podle právníků dlouhý rozvod
Tomáše Řepku a jeho ženu Renátu (v pozadí), čeká podle právníků dlouhý rozvod

Diváky u Krause přesvědčoval, že je vždycky hodný, i když má nálepku zlého muže. „Kde se vzala tahle image?“ chtěl vědět moderátor. „Nevím, protože já jsem doma hodnej,“ bránil se Řepka a dodal, že svého nejmladšího syna si teď doslova piplá. „Dělám doma všechno, opravdu!“ ujišťoval Krause

„Všechno? To snad ne. Snad nekojíte…“ pozastavoval se moderátor. „Moje paní říká, že kdybych měl prsa, tak bych i kojil. Ráno k němu prostě vstanu, obléknu ho, nakrmím, hraju si s ním,“ popisoval fotbalista.