Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šampionka Samková zklamala nápadníky: Vdávat se nikdy nebudu!

Autor: bk

Mladá, krásná, úspěšná, navíc svobodná! Ti, co by jednou chtěli stát před oltářem s Evou Samkovou, ale nejspíš ostrouhají. Zlatá snowboarďačka ze Soči po příletu do Čech prozradila, že o vdavkách vůbec neuvažuje. Svatbu v nejbližší době vyloučila také rychlobruslařka Martina Sáblíková, po závodech v Rusku majitelka už pěti olympijských medailí.

Úspěšné české dvojici právem patřil nejsilnější potlesk tisícovek fanoušků, kteří se sešli v Olympijském parku na Letné, aby přivítali velkou část výpravy ze Soči.

Samková se chystá stopem do Bhútánu. A co svatba?
Video se připravuje ...

Sáblíková a Samková vyběhly na pódium jako poslední, lidé šíleli. "Je to hustokrutopřísný," zahlásila sympatická snowboarďačka směrem k publiku. "Je to daleko lepší než v televizi. Když vás tady vidím, pořád tomu nemůžu uvěřit. Moc děkuju, že jste přišli, myslím, že mluvím za všechny," přidala se Sáblíková.

Evě Samkové to sluší i bez prkna.Foto Blesk - Martin Perárek

Obě dvě svým sportům obětují strašně moc. Měsíce dřiny, často mimo domov, znamenají komplikace pro budování dlouhodobějších vztahů. Také kvůli extrémnímu vytížení ve sportu jsou stále svobodné.

Během oslav na Letné z publika zazněl dotaz, zda olympijské šampionky plánují svatbu. "V nejbližší době to neplánuju, zatím určitě ne," řekla okamžitě Sáblíková. "Já jsem ještě malá, možná se nebudu vdávat nikdy," překvapila Samková.

Proč dvacetiletá závodnice zavrhuje myšlenky na cestu k oltáři? "Je to docela otrava. Celou svatbu připravit a potom, když se s tím druhým člověkem chcete třeba rozejít, musíte se rozvádět. Lepší je se rozejít normálně, s tím rozvodem je to hrozně zdlouhavé," objasnila svou teorii.

Šampionky ze Soči zatím přemýšlí o co nejlepším dokončení sezony a následné dovolené. "Chtěla bych stopem do Bhútánu, ale je to trošku daleko. Jestli tam někdo jedete, dejte mi vědět," vyzývala publikum rozesmátá Samková.

Královna rychlobruslařských oválů zase plánuje, jak si po sezoně odpočine doma. "Na dovolenou chci tam, kte to mám nejradší, Takže domů, do Žďáru," přiznala Sáblíková.

Martina Sáblíková a Eva Samková se radují s fanoušky na Letné
Martina Sáblíková a Eva Samková se radují s fanoušky na Letné

Hustý! Samková se Sáblíkovou skákaly na Letné s fanoušky
Video se připravuje ...

Sáblíková děkovala fanouškům, ti přemluvili Banka na další OH
Video se připravuje ...