Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Crow napráskala Armstronga, že dopoval. Ten teď prodal její auto

Autor: bko

Tři roky strávili bok po boku. Dokonce si byli tak blízcí, že cyklista Lance Armstrong  nechal svou tehdejší přítelkyni, zpěvačku Sheryl Crow, aby se dívala, jak si pomáhá krevním dopingem. Později už cyklistova bývalá přítelkyně se to pak nerozpakovala popsat vyšetřovatelům.

Armstrongova bývalka Sheryl Crow bude mít navždy místo v jeho srdci, ale nikoliv v garáži. Cyklista se podle serveru Radaronline.com před časem rozhodl prodat luxusní auto, které dostal od své tehdejší lásky za šesté vítězství v legendární Tour de France.

Crow dala Armstrongovi v roce 2004 klasického Pontiaka GTO z roku 1970. V ten samý rok nicméně zjistila, že si legendární cyklista pomáhal ke svým úspěchům nedovolenými prostředky. Na cestě jeho soukromým tryskáčem do Belgie totiž byla svědkem toho, když si její přítel nechával dávat krevní transfuzi.

Jak by vypadala facebooková stránka Lance Armstronga?
Jak by vypadala facebooková stránka Lance Armstronga?

Vše vyšlo najevo v knížce Wheelman: Lance Armstrong , Tour de France a největší sportovní konspirace v dějinách, která vyšla vloni na podzim. Armstrong prý před Crow nechtěl nic tajit a věřil, že jeho láska nikomu nic neprozradí. Měl jí říct, že je to normální a dělají to tak všichni.

Pět let poté, co se pár v roce 2006 rozešel, se se známou zpěvačkou sešli vyšetřovatelé, kterým své zážitky prozradila. Po dlouhém zapírání se pak na začátku roku 2013 ke všemu konečně přiznal i sám Armstrong.

Hříšník Armstrong cyklistice pomohl: kontrol je víc než jindy
Video se připravuje ...