Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Spoluhráč Rosického Bendtner: Chci tě oš*kat, ty prase, řval na taxikáře

Autor: pan

Vyřazení z Ligy mistrů? To sice Arsenal jistě mrzí, slavný londýnský klub však teď musí řešit kauzu, o které se jen tak mluvit nepřestane. Postaral se o ni dánský útočník Nicklas Bendtner, který potvrdil, že mu na rozdíl od fotbalových kvalit do vyspělé osobnosti dost chybí.

Zatímco Rosický a spol. se v úterý rvali o šanci probojovat se přes Bayern Mnichov do čtvrtfinále Ligy mistrů, šestadvacetiletý bouřlivák si užíval života v rodné Kodani. A to tak, že pořádně.

V jedné z luxusních restauracích potvrdil známé pořekadlo o Dánech a opil se způsobem, na který jeden z místních taxikářů jen tak nezapomene.

Dánský útočník Bendtner to tentokrát hodně přehnal Dánský útočník Bendtner to tentokrát hodně přehnalFoto profimedia.cz

Na mol opilý fotbalista přišel k vozu vyděšeného taxikáře a rozjel svoji show. "Řval, že chce se mnou  š*kat, byl úplně na mol," vyprávěl řidič,  který okamžitě zavolal policii.

Než však strážci zákona dorazili, vyslechl si od opilého Bendtnera další "perly". "Seru na tebe! Jsi malý tlustý prase," ječel Dán. Od fyzického ataku ho odradili až jeho přátelé, kteří šíleného fotbalistu odtáhli pryč.

"Byl to nejhorší zážitek v mém životě. Dělám tuhle práci již 26 let, ale něco takového jsem ještě nezažil. Jsem trošku baculatý a malý, měl jsem strach," přiznal vyděšený taxikář.

Není divu. Bendtner má na svém kontě již celou řadu průšvihů, navíc měří bez osmi centimetrů rovné dva metry. "Jsem jiný člověk, změnil jsem se," prohlašoval před časem hráč. Po poslední příhodě je však jasné, že má k tomu ještě hodně daleko.