Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tomáš Řepka vrací exmanželce úder: S hlupákem se nedomluvíte!

Autor: tuš, lup, kl

Jsou ve válce. Bývalí manželé Renáta Řepková (40) a Tomáš Řepka (40) pokračují v ostré výměně názorů. Tentokrát se ozvala fotbalová legenda.

Renáta v rozhovorech pro Blesk drsně popisovala Tomášův zoufalý vztah k dětem a jeho snahu otrhat svou někdejší rodinu o majetek i peníze. Tomu se ale hráč Hvozdnice musí smát.

„Samozřejmě, že s dětmi nežiju. Snažím se pomáhat, co se týká alimentů nebo peněz jako takových. O dalších věcech si můžou lidé udělat obrázek sami. Bývalá manželka jen čeká, co ze mě vypadne, a z toho žije. Její chování mi připadá jako alibismus," řekl Blesku a v pořadu Prásk si ještě přisadil: "S hloupým člověkem nic nenaděláte.“

Proč zrovna alibismus? „Celý život mi vyčítala, že se kvůli mně nemohla realizovat. Pět let spolu nežijeme a za tu dobu nebyla schopná si najít práci,“ vysvětluje. Zároveň Řepka odmítá, že by se Renátu s dětmi snažil vyhodit z domu. „Kdybych chtěl, tak to už udělám dávno,“ říká.

ŘEPKA NEJENOM O ALIMENTECH
Video se připravuje ...

 

Řepková: Chce se jen zviditelnit

Dusí se v ní hněv a zloba. Rénáta Řepková si o bývalém manželovi nemyslí snad nic dobrého. „Když jsme se rozváděli, tak já vozila Tomáška na trénink, učila se s Verčou. A on s Erbovou páčil pro změnu rodinnou kasu,“ štve ji.

Podobně to vidí i s Řepkovou novou knihou Neuhýbám. „Myslím, že mu jde o jediné. Zviditelnit se, když už není středem pozornosti. Urvi, kde se co dá. Pokud tam ale zase bude ubližovat dětem, budu je bránit,“ vyhrožuje s možností dalšího soudního sporu.

Tomáš Řepka o nové knize: Ničeho nelituji, měl jsem se do ní obout více
Video se připravuje ...