Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpověď sexy skokanky: Co cítila, když se jí z přítele stal gay č. 1 v Británii

Autor: pan

Je krásná, úspěšná a ještě před několika měsíci byla i šťastná. Britská skokanka do vody Tonia Couchová měla vše, co si může mladá dívka přát. Tedy do té doby, než se dověděla, že její přítel, s kterým plánovala společný život, je gay.

"Byla jsem zralá na psychiatra," přiznává dnes pohledná sportovkyně. S atraktivním Tomem Daleym, který se stejně jako Tonia věnuje skokům do vody, chodila téměř tři roky, pak však z jeho úst uslyšela větu, která ji doslova poslala do kolen.

"Samozřejmě, že se mi líbí ženy, ale momentálně chodím s mužem," napálil své lásce vše na rovinu Daley. Není divu, že britská skokanka zanevřela na celý svět. Sport pro ni přestal být důležitý, uzavřela se do sebe. Až po roce začala znovu komunikovat se svým okolím.

Britská hvězda se o nápadníky bát nemusí
Britská hvězda se o nápadníky bát nemusí

"Vím, že to trvalo dlouho, ale byla to obrovská rána a ani teď jsem se z toho ještě úplně nevzpamatovala. Alespoň jsem ale schopná o tom mluvit," říká pohledná blondýnka.

A že se vše vrací do normálu, potvrzují i sportovní výkony Couchové. Po více než roce se zúčastnila závodů Diving World Series a obsadila zde vynikající třetí místo.

Pátá žena olympijských her v Londýně z roku 2012 a Evropská šampionka z téhož roku se však o nápadníky bát nemusí bát. Stejně jako ve sportu i v půvabu totiž patří mezi absolutní elitu.