Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Schumacher už se neprobudí, řekli lékaři. Corinna mu doma staví nemocnici!

Autor: bko

Nikdy to nevzdá, nezradí muže, kterého považuje za ideálního partnera. Corinna Schumacherová stále věří, že i po třech měsících, které v sobotu uplynuly od osudného pádu na lyžích, se její manžel Michael může uzdravit. I přesto, že jí doktoři měli říct, že už v jeho probuzení nevěří. Manželka legendárního pilota formule 1 tak v jejich společném domově u Ženevského jezera začíná budovat nemocniční jednotku za 330 milionů korun, kam ho převeze. A dál bude doufat v zázrak.

Už přesně tři měsíce je sedminásobný mistr světa F1 v umělém spánku po nehodě na lyžích ve francouzských Alpách. Lékaři v nemocnici v Grenoblu už prý Schumacherově rodině řekli, že je velice nepravděpodobné, že se ještě někdy probudí.

Manželka Corinna se ale nehodlá vzdát. Rodinný přítel řekl deníku The Sun, že kdyby přestala věřit, sama by to považovala za zradu. "Nemůže přiznat porážku, protože to by byl její konec," prohlásil o milující ženě.

Ta teď nechává vybudovat v jejich domě na břehu Ženevského jezera plně vybavenou nemocniční jednotku, kam by mohla svého muže převézt z grenobelské nemocnice. Místo, kde se Schumacherovi dostane veškeré potřebné péče, by jí mělo vyjít na 10 milionů liber (asi 330 milionů korun).

Schumacher se vážně zranil před třemi měsíci při lyžování ve středisku Méribel. Spadl na hlavu, a i když měl helmu, utrpěl vážná zranění. V nemocnici se podrobil dvěma operacím mozku a byl uveden do umělého spánku. Z toho se ho lékaři zatím marně snaží probudit a tvrdí, že je nepravděpodobné, že se to ještě někdy podaří.

Není jednoduché najít partnera, který by se tak bezpodmínečně stal součástí mého života, říkala Corinna o Michaelovi...
Není jednoduché najít partnera, který by se tak bezpodmínečně stal součástí mého života, říkala Corinna o Michaelovi...

"Zázraky se samozřejmě dějí a jako bohatý muž má tu nejlepší možnou péči, jakou lze zaplatit. Ale ani všechny peníze na světě nemohou napravit to, co se mu stalo. Rodina se připravuje na to, že zůstane permanentně nepohyblivý na lůžku," tvrdí rodinný přítel.

Corinna chce být svému manželovi co nejvíc na blízku, takže každý den podstupuje 240 kilometrů dlouhou cestu z jejich domu ve Švýcarsku do Grenoblu, kde je 10 hodin u jeho lůžka. "Cítí, že přítomnost členů rodiny kolem něho mu dodává víru a lásku, což s nimi sdílí i miliony fanoušků po celém světě," popisuje člověk, který pár zná už 25 let.

Zřejmě už brzy bude moci svého muže převést domů, kde mu bude moci být i nadále na blízku. A dál doufat v zázrak...