Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svlékla se pro čtyři hvězdy United! Sex nadržených Rudých ďáblů po internetu

Autor: qp

Co dělají v soukromí hvězdy Manchesteru United? Chatují s krásnými ženami a mají s nimi sex po internetu! Jedna z nich Claire McMullan (28), která svůj zažítek zveřejnila, okouzlila hned čtyři hráče! Mladý a talentovaný Adnan Januzaj (19) ji zval k sobě domů, jiný jí posílal snímky svého přirození.

Atraktivní blondýnka uvedla, že se jí sex po internetu s fotbalisty Manchesteru United líbil. Pravidelně si měla chatovat se zapnutou webovou kamerou s Adnanem Januzajem, Šinžim Kagawou, Samem Johnstonem a jedním nejmenovaným hráčem.

Opakově se prý 28letá žena před kamerou svlékla, aby nadrženým hřebcům udělala radost.

Z toho byl nejvíc unešený Januzaj. "To je fakt nadržený ďábel," uvedla se smíchem Claire pro The Sun. Aby toho nebylo málo, talentovaný fotbalista ji přesvědčoval k osobní schůzce. Nabídl ji letenku ze Severního Irska do Manchesteru a zval k sobě domů...

Blondýnka prozradila, že ulovila na sex po internetu čtyři hráče Manchesteru UnitedFoto The Sun

Svobodnou maminku dychtivě pozorovali přes webku i Japonec Kagawa, který společně s rezervním brankářem Johnstonem vtipkovali, že s Claire půjdou do švédské trojky!

Čtvrtý (neznámý) fotbalista poslal blondýnce fotografie svého penisu. Deník Sun je má k dispozici, zatím je ale nezveřejnil.

Sprostým chatováním všichni fotbalisté porušili morální kodex trenéra Davida Moyese.